Műszaki jellemzők, felhelyezés

A zászló felhelyezése képekben

(Kattintson a képekre)

 

 

Az Autózászló főbb műszaki tulajdonságai:

 

Az AutóZászló anyaga:
A zászlórúd rugalmas, tartós, UV álló műanyag. Nagyobb sebességnél esetleg elhajolhat. A hajlás kézzel könnyen kiegyengethető, azonban ha úgy hagyjuk, akkor sem okoz különösebb esztétikai veszteséget.

A zászló hurkolt polyester, egy oldalról 4 színnel nyomott, (másik oldalán halványabban a tükörkép látszik), kiválóan ellenáll az időjárásnak, a nagyobb sebességnek. Nem rojtosodik, nem fakul. 30 C-fokon mosható, vasalni nem kell.

Sebesség
0-50 km/óra sebesség között, városi forgalomban a leghatásosabb. Ilyenkor látszik legjobban a zászlón lévő információ. A legtöbb autó is ilyenkor halad mellettünk (városi forgalom), a kívánt hatást így érhetjük el a legjobban. A tesztek azt mutatják, hogy 130 km/óra sebességig sem a rúd, sem a zászló nem károsodik maradandóan, hosszabb távon sem.

Az AutóZászló felszerelése
Az ablakot kissé lehúzzuk, a zászlórúd alján lévő "csipesz" szerű részt az ablak felső részére toljuk, az ablakot felhúzzuk, és a felhelyezés megtörtént. Tesztjeink bizonyítják, hogy sem az ablak, sem a gumi szigetelés nem károsodik. A becsípődés-gátlóval ellátott autómata ablakok nagy része nem érzékeli a zászlót, nem húzódik le.

Az AutóZászló leszerelése
a rudat megfogjuk, az ablakot lehúzzuk, a rudat egy mozdulattal eltávolítjuk. Ügyeljünk rá, hogy a rudat még az előtt fogjuk meg, mielőtt lehúznánk az ablakot! Előfordul, hogy a "csipesz" beszorul felül a gumitömítésbe, és az ablak lehúzása után onnan leesik.

  Az Autózászló rendeltetésszerű használata 
Ne használjuk az AutóZászlót lehúzott ablakkal! Már kis sebességnél is elhagyhatjuk a zászlót. A lehúzott ablakra helyezett zászló balesetveszélyes! Onnan leesve zavarhatja a többi közlekedőt, balesetet okozhat! Csak felhúzott ablakkal használja az autózászlót!
Soha ne szereljük a zászlót menet közben! 
Soha ne szereljük a zászlót vezetés közben! 
Minden esetben álló helyzetben helyezzük a zászlót az ablakra! 
A zászló nem rendeltetés szerű használatából, kezeléséből, szereléséből eredő bárminemű kárért, cégünk felelősséget nem vállal, és ön ezt megrendelésével elfogadja!


Amennyiben az autónkban nem használunk klímát, úgy érdemes az AutóZászlót olyan ablakra helyezni, amit felhúzva tarthatunk.
Figyeljünk rá, hogy van "Jobbos" és "Balos" zászló. (Nem a politikai meggyőződése szerint :o) )
A " Jobbos" zászlót az autó menetirány szerinti JOBB oldalára kell helyezni, míg a " Balos" zászlót értelem szerűen a BAL oldalra. Menet közben így a zászló "hasznos" oldala (színe), fordul a többi autós és közlekedő felé.

Tovább
Nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressen
Ft
Ft